Thursday, 19 April 2012

BaTtLesHip MemaNg TerBaiK ~


Assalammualaikum

Hype korang ! Hepi semacam plak aku ni..
Memang la hepi, sebab aku dah dapat tengok
Battleship.. So, korang korang yang belum tengok tu,
tolong la pergi serbu wayang cepat.
Terbaik kot..

Sebab ape aku cakap terbaik, sebab citer tu best giler..
Bukan gile tau..hahaha
Tapi sekarang ni aku dah gila bayang ngan pelakon
utama Filem tu..
Mula-mula tengok tak hensem pun, bila dah lama-lama
macam Aaron Aziz pun ada gak.. (body jer, bukan wajah k..)
hahahaha.. :)


Ala korang... dia ni la yang hero dalam John Carter tu.
Tak mungkin la korang tak tengok kan.
Filem Box Office tu.
hehehehe. :)


ni buktinya mengatakan aku dah tengok..hehe :)

Sebenarnya, Battleship ade twitter tau..
Kalau korang rasa nak bagi pendapat tentang
movie ni, korang boleh follow twitter diorang
Ni aku bagi LINK untuk korang.


Eh, jap jap.. Untuk pengetahuan korang, Rihanna 
pun ade join sekali tau dalam citer ni.
Dia tentera laut tukang tembak-tembak.
hehe..


Jom layan trailer plak.




psst psstt !!
hehehe.. Actually aku nak ajak tunang aku
pegi tengok yang 3D tu punye plak..
Lagi gempak woooo~~

*Jangan jeles ye korang-korang sume.. :)



No comments:

Post a Comment