Tuesday, 17 April 2012

ProFile GreYsoN ChanCe yang KiuT

Assalammualaikum u olls

Ha.. dah lama aku tak post pape kat entri aku ni kan.
Semenjak dua menjak ni bizi siket.
Mungkin entri kali ni tak best untuk korang, tapi aku hanya 
nak berkongsi ngan korang ape yang aku tahu.
hehe..

Sape yang tak kenal dengan Greyson Chance kan?
Satu dunia kenal dia.
Setelah zaman kegemilangan Justin Bieber dah berakhir,
muncul lagi bakat baru selepas Justin.
Greyson Chance ni la, sape lagi ye tak.

comel kan.. :)


Penyanyi ini yang popular dengan lagu "Waiting outside the line"
telah membawa namanya ke persada seni dunia.
Seriously, dia memang kiut giler.
Style rambut dia buat aku jatuh hati ngan penyanyi si kecil ni.
hahaha~

Jom kita usha profile dia..

Nama sebenar      :   Greyson Michael Chance
Tarikh lahir           :   16 August 1997
Tempat lahir         :   Wichita Falls, Texas, USA
Ketinggian            :   5' 2"
Warganegara        :   American
Pendidikan           :   Lulusan dari Cheyenne Middle School di Edmond, Oklahoma

Kan, cukup2 la aku korek serba sikit pasal dia..
Kalau korang nak tahu lebih, korang interbiu dia sendiri..
hohohoho



#dia kiut giler, tapi yang penting aku x minat sangat pun ngan dia.
  lagu dia je yang best.. :)


No comments:

Post a Comment